Om skogsfast.se

Skogsfast.se är en oberoende mötesplats och sökmotor. Här möts köpare och säljare, mäklare, med flera. Till skillnad från andra elektroniska marknadsplatser är det på skogsfast.se möjligt att som privatperson sälja sin fastighet.

I vår sökmotor finns hundratals fastigheter att söka bland och sökmotorn ger dig som besökare möjligheten att på ett enkelt sätt ta del av grundläggande skoglig data om fastigheterna (till exempel; antal hektar, årlig tillväxt och virkesförråd). Du kan också på ett enkelt sätt jämföra fastigheterna med varandra genom att markera upp till fyra fastigheter.

Skogsfast.se säljer inte fastigheter. Om du är intresserad av en fastighet på skogsfast.se ska du vända dig till den ansvarige mäklaren/annonsören. Skogsfast.se är en ren internetlänksamling att jämföras med Google och andra sökmotorer.
Skogsfast.se samlar i dagsläget fastigheter som utannonserats av landets olika fastighetsmäklare, av privatpersoner, Sveaskog samt andra aktörer. Nyutlagda objekt finns tillgängliga inom några dagar efter publicering.

Lämna gärna synpunkter på Skogsfast.se via formuläret nedan, eller kontakta kundservice direkt.

Vill du veta mera?

Kundservice:
kundservice@skogsfast.se

Denna webbplats använder cookies för att mäta besöksstatistik. Om du inte vill tillåta att cookies lagras på din dator kan du stänga av funktionen genom att ändra inställningarna i din webbläsare.

Kontakformulär